U Ulici Karla Dieneša otvorena je još jedna u nizu izložbi koje će obogaćivati kulturni dio sadržaja 23. “Novogradiškog glazbenog ljeta”. Riječ je o Ljetnoj izložbi Foto kluba F4 Nova Gradiška koja predstavlja retrospektivu djelovanja kluba i njegovih članova. 

U opuštenom ambijentu prostora nekadašnje trgovine jedanaest fotografa, članova ovog iznimno aktivnog fotografskog kluba predstavilo je svoje svjetlopise u nekoliko kategorija: landscape, nature, street i akt (pejsaži, priroda,ulična fotografija i aktovi). 

-“Teško je bilo razabrati najzanimljivije fotografije za ovu malu izložbu jer svaki od naših autora posjeduje brojne fotografije vrijedne divljenja”-izjavio je predsjednik kluba F4 Gabrijel Vrebac

Jedanaestorka stvaratelja veličanstvenih fotografija inspiriranih Novom Gradiškom, prirodom, ljudima i oblicima koja je sinoć primala pohvale za svoj rad su Antonio Vivallos Bjelić, Branko Ivanović, Dominik Poletto, Đuro Valentić, Filip Štefanović, Goran Dorić, Romana Miler, Tomislav Hajek, Tomislav Petrović, Zvonko Oršulić i Gabrijel Vrebac. 

Osim Foto kluba F4 u organizaciji ove osvježavajuće i pomalo drugačije izložbe u našemu gradu sudjelovali su i sam Grad Nova Gradiška, Osnovna škola Ljudevita Gaja, te likovna akademkinja Jelena Kovre, a za brojne posjetitelje zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina proglasila je izložbu otvorenom, te pohvalila rad ovog više od desetljeća postojanog foto kluba. 

Ni na ovoj izložbi pozornost nije zaobišla samozatajnog i skromnog, ali iznimno hvaljenog Gorana Dorića kojemu je prilikom otvorenja uručeno priznanje Foto kluba F4 za njegovo dugogodišnje stvaranje brojnih nagrađivanih fotografija i aktivno djelovanje u svom foto klubu. 

Ako vam se sviđa ono što se može vidjeti na izložbi ili smatrate da imate fotografija za pokazati slobodno se priključite ovom i duhom, a u većini i godinama mladom foto klubu, poručuju iz F4. Foto klub F4 svoje sastanke i radionice redovno održava svake srijede u 20 sati u Frankopanskoj ulici 34. Tko zna možda se i među vama krije hobi fotograf vrijedan divljenja poput ovih iz F4.  

no images were found

Komentari
Prethodni članakRaspisani brojni natječaji za zdravstvene djelatnike u našoj županiji
Sljedeći članakVečeras kreće 4.Bošnjak CRAFTiNG