U Galeriji pod boltama u Novoj Gradiški ovoga vikenda otvorena je „Proljetna“ izložba Foto kluba F4kluba. Na izložbi su se svojim sjajnim radovima predstavili članovi kluba; Goran Dorić, Tomislav Petrović, Dominik Poletto, Branko Ivanović, Mario Šnajder, Gabrijel Vrebac, Antonio Vivallos Bjelić, Petra Oršulić, Đuro Valentić, Zvonko Oršulić.

Tema je ovoga puta bila raznovrsna. „U početku smo imali tematske izložbe, sada smo odlučili izbor prepustiti autorima jer svatko od nas ima svoje afinitete prema nekoj temi ili motivu.“ – rekao je Gabrijel Vrebac, predsjednik Foto kluba F4. Klub trenutno broji preko 25 članova, od čega 11 aktivnih, a taj broj svakako bi voljeli povećati. „Dvije su nam generacije članova otišle studirati, stoga ne mogu biti toliko aktivni. Mi smo prije svega entuzijasti i zaljubljenici u fotografiju i to nas čini sretnima.“ – kaže.

Pridružiti im se može svatko. „Imamo članove od 14 godina do 60. Svi su dobrodošli, svima smo spremni pomoći i podijeliti ono što znamo, pružiti priliku da rade s kvalitetnom opremom i da se zaljube u fotografiju. Svake srijede u 20h imamo svoje radionice i želimo da nam se svi zainteresirani pridruže.“ – poziva Vrebac.

Foto: Andrea Pletikosa

Komentari
Prethodni članakBrodsko posavska županija raspisala Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti poduzetnicima
Sljedeći članakUčenici s gostima iz Švedske posjetili Cernik