U ponedjeljak 4. listopada 2021. u 12,00 sati održan je sastanak Vijeća učenika. Na početku sastanka sve učenike srdačno je pozdravila pedagoginja Slavica O. Janošević i Martina Jugović Štefanac, socijalna pedagoginja.

Pedagoginja je učenike upoznala s pravima i obvezama Vijeća učenika, te sa dnevnim redom. Nakon što smo utvrdili prisutnost i broj nazočnih učenika, slijedio je izbor predsjednika i zamjenika Vijeća.

Učenici su predložili više kandidata za predsjednika Vijeća: S.S.- 7.b, M.B.- 6.b, L.B.- 8.b, J.M.- 7.a, J.J.- 6.c, A.J. – 8.b. Za predsjednicu Vijeća izabrana je Sara Strinavić – 7.b koja je dobila najviše glasova. Učenica Mona Baković .- 6.b izabrana je za mjesto zamjenika. Mali vijećnici srdačno su podržali novoizabrano rukovodstvo.

Soc. pedagoginja je članove Vijeća upoznala sa kalendarom rada škole, o početku i završetku nastavne godine. Pedagoginja je učenika upoznala s kulturnim aktivnostima te organizacijom izleta i šk. ekskurzija. Učenici su aktivno sudjelovali i davali svoje prijedloge vezane za poboljšanje života i rada učenika u školi. Predlagali su da se kupe lampice za bor ispred škole kako bi ga okitili za Božić. Da imaju školski časopis, ormariće za obuću. Svi su se složili da je ove godine školska kuhinja bolja i kvalitetnija. Prijedloge učenika uputit ćemo stručnim tijelima škole na razmatranje.

Na kraju sastanka, pedagoginja je zahvalila  svim učenicima koji su prisustvovali Vijeću učenika koje je proteklo u opuštenoj atmosferi.

Komentari
Prethodni članakGorivo je od danas znatno poskupjelo
Sljedeći članakUređena i posljednja neasfaltirana cesta na području Rešetara