Novogradiške odbojkašice odigrale su zadnju utakmicu sezone u 1. hrvatskoj odbojkaškoj ligi. Gostovale su u Dubrovniku gdje su pobijedile istoimenu ekipu rezultatom 0:3.

Kako je rekao trener novogradiških odbojkašica Damir Runjaš za Radio Nova Gradiška ovo je bila zasigurno najbolja igra naših odbojkašica, ne samo ove sezone, nego u proteklih nekoliko sezona. Bio je iznimno zadovoljan i s napadačkom i obrambenom igrom. Svaka igračica je dala maksimum od sebe, a u prilog tome je možda išla i rasterećnost. Naime, već prije nekoliko kola naše odbojkašice su osigurale ostanak u ovoj ligi i jednostavno u Dubrovniku nisu imale što izgubiti. Bez opterećenja, bez bojazni hoće li izgubiti koji set, jednostavno, opušteno su ušle u utakmicu i porazile Dubrovnik kao što ih još niti jedna ekipa nije porazila. To se može vidjeti i po rezultatu u setovima. U konačnici bilo je 16:25, 13:25 i 14:25 za Novogradiščanke.

Čestitamo našim “žokicama”, treneru i upravi kluba i već nestrpljivo očekujemo novu sezonu u koju će ući ipak s više iskustva i kao respektabilna ekipa i protivnik svim drugim članicama najelitnijeg ranga hrvatske ženske odbojke.

Autor: Nikola Knežević/photo: arhiva

 

Komentari
Prethodni članakGodišnja skupština DVD-a Staro Petrovo Selo (photo)
Sljedeći članakRadionice “Zajedno u radu i igri” (photo)