Stručni žiri odabrao je pobjednike natječaja #prviput kojim Zagrebačka banka daje podršku malim poduzetnicima u turizmu. Prijave na natječaj trajale su do kraja rujna te je odabrano ukupno 15 najboljih. Dvoje od njih, Heritage Hotel Frankopan iz Ogulina i Ranč Ramarin nedaleko od Slavonskog Broda, osvojili su veliku marketinšku kampanju koja uključuje i TV spot, dok će ostali biti promovirani na digitalnim kanalima.

Oduševljenje nagradom nisu mogli sakriti u Ranču Ramarin smještenom u mjestu Garčin u srcu Slavonije. Ovaj ranč specifičan je zbog brojnih aktivnosti poput jahanja, biciklizma i pecanja, a nudi i luksuzno opremljene bungalove, noćni kamp za djecu i brojne druge sadržaje, što ga čini pravom ruralnom atrakcijom.

”Cijeli dan obilježen nam je dozom adrenalina zbog prekrasne vijesti koju smo primili. Prilikom prijave smo mislili da bismo mogli biti jedni od dobitnika, no nikako se nismo nadali glavnoj nagradi. Oduševljenje je ogromno i nakon sto su se dojmovi slegli, uz malo veću dozu stečenog samopouzdanja nakon današnjeg dana, možemo reći i – zasluženo“, poručili su iz Ramarina nakon što su saznali za nagradu.

Osim marketinške kampanje, pobjednici natječaja, ali i svi ostali, bit će uvršteni i na posebnu interaktivnu kartu prviput.hr, koja je zamišljena kao jedinstveno mjesto s informacijama o neotkrivenoj turističkoj ponudi Hrvatske. Platforma će osim malim poduzetnicima, služiti i domaćim gostima da na jednome mjestu imaju objedinjene informacije o zanimljivim lokacijama, uslugama i turističkim proizvodima.

Tekst u cijelosti možete pročitati OVDJE. 

Izvor: Tportal
Foto: Ranč Ramarin

Komentari
Prethodni članakStožer CZ BPŽ: 15 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2
Sljedeći članakOŠ Mato Lovrak: Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje