Žitelji Općine Staro Petrovo Selo s nestrpljenjem iščekuju ovaj vikend kada će s više prigodnih sadržaja obilježiti Dan općine i 31. godinu otkako je osnovana ova jedinica lokalne uprave i samouprave.

Petak, 28. lipnja: Bogat program događanja

Proslava započinje u petak, 28. lipnja na Rukometnom igralištu u Starom Petrovom Selu gdje vas očekuje bogat program događanja. Natjecanje u kuhanju čobanca započinje od 14:00 sati, a ovaj tradicionalni slavonski specijalitet sigurno će privući mnoge gurmane i ljubitelje dobre hrane. Članovi Udruge Sveti Blaž pripremit će dobro poznatu deliciju, šarana na rašljama, a tu su i napuhanci i zabava za najmlađe.

U 16:00 sati, u Osnovnoj školi I.G. Kovačić, odigrat će se kazališna predstava “Ružno pače” u izvedbi Kazališne družine Ivane Brlić Mažuranić.

Večernji program donosi pravu glazbenu poslasticu. U 21:00 sati započinje koncert TS SATIR, dok će od 23:00 sati posjetitelji moći uživati u koncertu legendarnog PRLJAVOG KAZALIŠTA.

Subota: Enduro party i glazbena zabava

Program se nastavlja i u subotu kada će se održati 7. po redu Enduro party! Ova manifestacija postala je već tradicionalna i okuplja ljubitelje adrenalina, motora i dobre zabave.

Za odličnu atmosferu u subotu pobrinut će se UNIMOGS BAND te legendarni TIHO ORLIĆ, koji će svojim nastupima zasigurno podići atmosferu i zabaviti sve prisutne.

Organizatori ovih događanja su Općina Staro Petrovo Selo i Enduro klub SPS.

Ulaz na sve događaje je besplatan, a uz dobro društvo, glazbu i atmosferu, posjetitelje očekuje i bogata gastro ponuda.

Dođite i uživajte!

Komentari
Prethodni članakPrimjeri dobre prakse: Bivši učenik Elektrotehničke i ekonomske škole otvorio tvrtku u Industrijskom parku
Sljedeći članakOtuđili bankovnu karticu, kupovali, rezervirali putovanja…