U Novoj Gradiški već dvanaestu godinu zaredom vrijedno radi i realizira niz projekata Udruga za promicanje kvalitete života i održanje mentalnog zdravlja Pozitiva. Vrijedne, kreativne, uvijek s osmijehom na licu u svom dosadašnjem radu realizirale su niz projekata na dobrobit zajednice:

– Udruga Pozitiva nastala je kao  rezultat potrebe  lokalnih stručnjaka da prošire krug svog djelovanja  iz pedagoške, psihološke, liječničke  struke i struke socijalnog rada  izvan onoga što rade  u našim institucijama  i ustanovama. Osnivanje udruge  bio je dobar potez 2. veljače  2010. godine.

Kroz proteklih dvanaest godina ostvarili smo u našem  gradu, s  ljudima svih uzrasta, niz projekata i projektnih aktivnosti, brojne  edukacije, seminare, radionice i  debate, koncerte i  druge aktivnosti s kojima  smo nastojali  doprinijeti kvaliteti života ljudi u našem gradu.

Po struci smo liječnici, psiholozi, socijalni radnici i pedagozi, a jedna   kolegica  je inženjer   prehrambene tehnologije. To je tim koji se poznaje i prije nego je nastala „Pozitiva”.  Bio nam je to veliki plus u startu,  jer se dugo  poznajemo i surađujemo. „Pozitiva” je nastala kao jedna nadgradnja  i kruna našeg dosadašnjeg prijateljstva i suradnje – kaže predsjednica „Pozitive” spec. kliničke psihogije mr. Ljiljana Lukačević.

U tjednu iza nas u online okruženju članice „Pozitive” održale su godišnju skupštinu, usvojile izvješća o radu i financijskom poslovanju za 2021. godinu, analizirale aktualne potrebe i probleme u području mentalnog i zdravlja uopće i isplanirale oko čega će ove godine „zavrnuti rukave“ .
Kako ističu, s dobrom voljom i nepresušnom energijom nastavljaju promicati kvalitetu života i pozitivu među ljudima!

Neka im je sretno!

Komentari
Prethodni članakMirela Relković: Pretplatnici i metaverse
Sljedeći članakSanja Kramarić iz FS Tempora: Lako je napredovati kad si posvećen poslu