‘Jako puno sam naučila i naravno učim još uvijek. Ono što bih možda izdvojila kao jednu lekciju je to koliko se zaista glazbenici moraju potruditi sasvim sami, uz godine i godine truda, talenta, prolivenog znoja da bi njihov rad došao na pravi način do izražaja. Ja sam otpočetka imala dobar start i uspjela sam nekako zadržati taj segment prepoznatljivosti pa samim time mogu reći da sam po tom pitanju imala sreće. Sve nakon toga bila je velika upornost, volja, rad i nisam odustajala na preprekama. Ima tu svega u pozadini. Zapravo pokušavam držati određeno odstojanje od same estrade, ali opet zadržati tu jednu prisutnost koja je jako bitna kako bih mogla i napredovati u bitnim glazbenim sferama’, izjavila je za RTL.hr.

Stvaranje glazbenog djela za nju je vrlo zanimljiv, izazovan, emotivan, euforičan i nepredvidljiv proces koji proživljava duboko i svjesno. Već duži niz godina joj, otkrila je, ‘upravo to pruža terapeutski osjećaj i vjetar u leđa jer tako izražava veliki dio svojih osjećaja, misli, osobnih životnih stavova’. Najavila je album za djecu i mlade ‘Digni ruke sve do neba’ koji izlazi idući mjesec.

‘Ta ideja i želja već dulje vrijeme leži u meni, baš zato što sam neke pjesme napisala kao djevojčica. Kompletan album je moj autorski, a aranžman i produkciju potpisuje Alan Dović, producent s kojim surađujem već dulje vrijeme. Mogu reći da nije riječ o klasičnom dječjem formatu, već o jednom sofisticiranom albumu u kojem će se moći pronaći i djeca starijeg uzrasta, mladi ljudi, pa čak i roditelji! Imala sam i jako zanimljiv photoshooting, ali neću još puno otkrivati’, poručila je Kim.

Komentari
Prethodni članakUdruga Grad u srcu predstavila novi projekt: Roditelji na kavicu djeca na radionicu
Sljedeći članakRadionice u sklopu SteAm tjedna u Industrijsko-obrtničkoj školi Nova Gradiška