Drage naše čitateljice i čitatelji, dragi slušatelji, s velikim zadovoljstvom vas izvješćujemo da vaš portal, portal Domaćeg radija odsada ima novi izgled i formu. Odlučili smo se na novi, suvremeni redizajn naše web stranice.

Izgled web stranice, iskustvo surfanja i tekstovi koje vam donosimo, danas su ono što se traži i zahtijeva suvremenost i interakciju, stoga smo se u toj namjeri odlučili upravo na ovaj korak. Navike se mijenjaju, sve više vremena provodimo na Internetu, a vrijeme koje smo provodili tražeći informacije na nekim drugim izvorima sada posvećujemo brzoj pretrazi preko Google- a. Vaš Domaći radio i dosada vam je prvi donosio brze, provjerene i kvalitetne informacije iz svih područja življenja, tako će biti i ubuduće.

U svijetu u kojemu vladaju razni interesi, misija informativnog programa Domaćeg radija ostala je nepromijenjena: zadržati integritet i objektivnost, informirati vas pravovremeno, donositi informaciju u svaki dom. S tim ciljem i nastavljamo na našoj novoj web stranici. Nadamo se da će vam se svidjeti i omogućiti vam lakše surfanje i pronalaženje potrebnih podataka. Ugodno vam surfanje!

Autor: Sanja Bukvić

Komentari
Prethodni članakNova Gradiška: Iako su specijalizirane trgovine u sastavu tržnica otvorene, sreli smo tek nekoliko ljudi…
Sljedeći članakVozači: Od 31. ožujka prestaje obveza vožnje s upaljenim dnevnim ili kratkim svjetlima!