U ponedjeljak, 26. rujna, policijski službenici Policijske postaje Okučani su na području općine Dragalić postupali prema 35-godišnjaku od kojeg su oduzeli 180 komada sjemenki indijske konoplje, 0,5 grama marihuane i 0,13 grama amfetamina. Policijski službenici protiv 35-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Na graničnom prijelazu Slavonski Brod, jučer oko 9 sati, zajedničkom suradnjom policije i carine, prilikom granične kontrole autobusa (bosansko-hercegovačkih nacionalnih registracijskih oznaka) kod 29-godišnjeg putnika (državljanin Bosne i Hercegovine), pronađeno je 1,10 grama droge amfetamin. Policijski službenici su 29-godišnjaku uručili prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

POČINIO NIZ PREKRŠAJA, PA POKUŠAO POBJEĆI OD POLICIJE – ODUZET MU AUTOMOBIL

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su dana 26. rujna, u Trnjanima vršili nadzor brzine kretanja vozila, te su oko 22,30 sati, pokušali zaustaviti osobni automobil koji se kretao brzinom od 117 km/h na dijelu ceste gdje je brzina kretanja ograničena na 50 km/h, te je prošao i kroz crveno svijetlo na semaforu. Iako se vozač oglušio na znakove policijskog službenika o zaustavljanju i nastavio vožnju, policajci su ga ubrzo zaustavili. Utvrđeno je da vozilom upravlja 22-godišnjak, koji nije koristio sigurnosni pojas, a za kojeg je izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog negativnih bodova. Policijski službenici su 22-godišnjaka priveli u prostorije policijske postaje, uz privremeno oduzimanje vozila, te protiv njega podnose optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentari
Prethodni članakPrima predstavila novu kolekciju na međunarodnom M.O.W. sajmu
Sljedeći članakNogometni klub „Sloga”: Rezultati mlađih kategorija