Drugi vikend u mjesecu srpnju izletište Strmac iznad Nove Gradiške već dugi niz godina ucrtano je u moto kalendar kao mjesto koje morate posjetiti. Izuzetna prirodna lokacija i ekipa kakvu se rijetko viđa uvijek garantira totalno otkačen, opušten i najbolji moto provod – upravo tim riječima mogu se opisati protekla dva dana tamo.

Nakon uvodnog petka koji je zaokružen spektakularnim koncertima domaćeg rock sastava ROCKERI i JOCKER BAND-a , sudionici 22. moto susreta jučer su počašćeni još bogatijim programom.

Subotnje druženje otvoreno je utrkama ubrzanja na južnoj obilaznici, gdje se, osim mnogobrojnih bikera, okupio i veliki broj posjetitelja koji su uživali u utrkama punim vještine i adrenalina. Utrke ubrzanja vozile su se u dvije kategorije. U klasi 600 pobijedio je Dominik Nikšić, drugo mjesto pripalo je Danijelu Kljajiću, dok treći je bio Vedran Štrajber. U klasi 1000 prvo mjesto osvojio je Ivan Kovačević, drugi je bio Renato Štauber, a treći Marko Matoševski.

Nakon utrka uslijedio je moto defile, gdje su osim vožnje na svojim ljubimcima svi bikeri uživali u prekrasnom krajoliku poznatog izletišta Strmac.

Strmac je vrvio bikerima i onima koji se tako osjećaju, ”palile” su se gume, pjevalo, plesalo, žeđ se gasila hladim pivom, a kako i priliči, gastro ponuda bila je vrhunska.U poslijepodnevnim satima posjetitelji su uživali uz razne moto igre i opuštanje u prirodi, te pripremama za večernji spektakl.

Kao i prijašnjih godina, pa tako i ove, organizatori su angažirali ekipu zaslužnu za dobre provode – Killerface.Slovenci kojima je Nova Gradiška i okolica postala drugi dom pa odlično poznaju publiku na ovome području, bez sumnje u sebe odradili su vrhunske setove bezvremenskih pop-rock hitova, kako bi sve rockere pripremili na ono što slijedi – Hladno pivo.

Brojni fanovi imali su prilike uživati u večeri koja je bila u znaku legendarnih hitova iz dugogodišnje karijere Hladnog Piva poput ‘Nije sve tako sivo’, ‘Samo za taj osjećaj’, ‘Na ovim prostorima’, ‘Pjevajte nešto ljubavno’, ‘Šamar, ‘Roštilj’, Zimmer frei’ i mnogih drugih.

Dečki se ni ovog puta nisu ‘štedjeli’ na bini, a publika je uz koje hladno pivo, jednostavno uživala, plesala i pjevala. Kako je bilo na Strmcu na koncertu Hladnog piva – pogledajte u fotogaleriji.

Komentari
Prethodni članakMedicinska sestra Senka Serdar, majka četvero djece: Najvažnije stvari u dječjim životima su ljubav, prihvaćanje i ohrabrivanje
Sljedeći članakLaura Badanjak iz Nove Kapele ”Predstavila se svijetu” na najbolji mogući način