Svi polaznici su pokazali veliku motiviranost tijekom izobrazbe kao i zavidnu razinu znanja tijekom testiranja i provjera, istaknuo je pukovnik Ester

U požeškom Središtu za obuku i doktrinu logistike Zapovjedništva za potporu provedena je obuka s polaznicima 19. naraštaja Temeljne časničke izobrazbe u vremenu od 7. siječnja do 16. ožujka te u vremenu od 18. svibnja do 19. lipnja 2020. godine.

Polaznici su uspješno završili specijalistički dio izobrazbe za službe: intendantsku, tekstilno-tehnološku i prometnu službu. U specijalističkom dijelu Temeljne časničke izobrazbe, službi borbene potpore, polaznici su stekli temeljna znanja i vještine za obnašanje prve časničke dužnosti, sukladno specijalnosti, te znanja ključna za zapovijedanje vodom kao i znanja potrebna za obnašanje dužnosti u službi i sposobnosti stručnog časnika službe.

Voditelj obuke, pukovnik Dragan Ester, naglasio je kako su svi polaznici pokazali veliku motiviranost tijekom izobrazbe kao i zavidnu razinu znanja tijekom testiranja i provjera.

Skupnik Josip Marijančević, polaznik izobrazbe, rekao je kako je izuzetno zadovoljan predavačima, pristupom na predavanjima i organizacijom specijalističke izobrazbe.

Vojnik Tomislav Brozinić, polaznik prometne službe, istaknuo je profesionalnost predavača te se zahvalio na stečenom znanju i iskustvu koje će koristiti u nastavku karijere.

 

Komentari
Prethodni članakU Gradskom parku brojni događaji, stiže i Marko Kutlić!
Sljedeći članakOpćina Vrbje ugovorila projekt „Zajedno za žene“