Ovog vikenda karataši su imali dupli program, jedna ekipa je u subotu nastupala na Sisak cup-u, dok je druga nastupila u nedjelju na Prvenstvu Hrvatske u Osijeku.

U Sisku, u SD Brezovica predstavljali su nas Natko Makovičić, Lana Krilj, Lana Poturica i Dalia Prstačić. Natko je u kategoriji mlađih učenika u dvije repasažne pobjede došao do bronce, dok su Lana Poturica i Dalia Prstačić porazima u polufinalu također osvojile brončane medalje.

Kao kruna vrlo uspješne polusezone naši mlađi učenici Roko Samac, Frano Lovrić i Leo Poturica nastupili su na Prvenstvu Hratske u Osijeku. U SD Gradski vrt održano je Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste,od cicibana do mlađih kadeta, u katama. Dečki su nastupili u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. U pojedinačnoj kategoriji nastupilo je 19 najboljih natjecatelja Hrvatske do 10 godina. Ovaj puta medalje su izostale, ali Roko Samac i Frano Lovrić dolaze do četvrtfinala, dok je Leo Poturica poražen u 2. kolu. Nešto slabiji rezultat u pojedinačnoj kategoriji nadoknađuju u ekipnoj gdje osvajaju 3. mjesto.

Komentari