HMNK Nova Gradiška ostvarila je novu pobjedu u derbiju 17. kola 2. HMNL Istok. Nakon što su prošli tjedan svladali ekipu Brod 035, ovaj puta su u Vinkovcima bili bolji od Aurelije,  trećeplasirane ekipe prvenstva s rezultatom 3:5.

Već u 5. minuti utakmice HMNK Nova Gradiška pokazao da je došao po pobjedu, kada je Vinko Mikanović pogodio za 0:1. Na drugi pogodak se čekalo do drugog poluvremena , točnije 21. minute kada Filip Bungić povisuje prednost na 0:2. Trgnuli su se domaćini u 26. minuti kada na 1:2 smanjuje Josip Horvat, no već u 29. minuti Bungić podiže rezultat na 1:3. Samo minutu kasnije, u 30. odgovorili su Vinkovčani kada je Duje Dragan smanjio na 2:3. Novu prednost od 2 pogotka Novogradiščanima daje Vinko Mikanović svojim drugim golom u 34. minuti. Tračak nade domaćinima da mogu nešto promijeniti vratio je Matias Mijić u 37. minuti kada smanjuje na 3:4. Ipak veliku pobjedu Novogradiščanima potvrđuje svojim trećim golom Filip Bungić u 39. minuti kada postavlja konačan rezultat Aurelia Futsal – HMNK Nova Gradiška 3:5.

Ovom pobjedom HMNK Nova Gradiška napravio je još jedan veliki korak prema prvom mjestu i doigravanju za ulazak u 1. HMNL.

 

Komentari
Prethodni članakMirela Relković: Jeftinija kava
Sljedeći članakElektrotehnička i ekonomska škola: Dorian Josipović prvi na županijskom natjecanju iz informatike!