Vezano uz raspravu gradskog vijećnika Davorina Slišurića na 9. sjednici Gradskog vijeća Grada Nova Gradiška održanoj 10. svibnja 2022. pod točkom Dnevnog reda Prijedlog odluka o davanju jamstva kreditoru Zagrebačkoj banci d.d. za kredit tvrtke Industrijski park Nova Gradiška d.o.o. za razvoj i ulaganje:

“…Klub vijećnika HDZ-a je detaljno razmotrio materijale pa smo između ostalog otišli i na stranice Trgovačkog suda Osijek, Stalna služba Slavonski Brod, te smo utvrdili da za navedenu tvrtku  Industrijski park d.o.o. od sjedišta, naziva tvrtke, pravnog oblika, predmeta poslovanja, došli do podatka da je osoba ovlaštena za zastupanje Mladen Mikolčević, OIB …… , član uprave zastupa samostalno i pojedinačno temeljem Odluke o imenovanju direktora člana uprave od 30.6.2021. na mandatno razdoblje od šest mjeseci. To znači da je direktoru istekao mandat,…”

Radi točnog i istinitog informiranja javnosti dajem sljedeći ispravak:

“Gospodinu Mladenu Mikolčeviću Nadzorni odbor Društva produžio je Ugovor za v.d. direktora tvrtke Industrijski park Nova Gradiška d.o.o. za razvoj i ulaganje na 10. sjednici Nadzornog odbora održanoj dana 17. prosinca 2021. godine (Poziv za sjednicu Nadzornog odbora i Odluka o imenovanju u prilogu ispod teksta).

Navedena odluka o imenovanju i prateća dokumentacija predane su javnom bilježniku pravovremeno radi provedbe i statusnih izmjena u nadležni Trgovački sud. (u prilogu ispod teksta potvrda Javnobilježničkog ureda o preuzimanju dokumentacije).

U potpisu gradonačelnik Vinko Grgić, dipl. ing. arh.

Komentari
Prethodni članakHrvatski liječnički zbor nastavlja s aktivnostima: Predavanje održao prof. dr. sc. Tomislav Jukić
Sljedeći članakOdržan sastanak s predstavnicima mljekarskog sektora