Na redovitoj godišnjoj skupštini okupile su se članice Udruge za promicanje kvalitete života i održanje mentalnog zdravlja „Pozitiva”.

Kako ističe predsjednica udruge Ljiljana Lukačević, sa zadovoljstvom su se kroz Izvješće o radu u 2019. godini prisjetile brojnih prošlogodišnjih aktivnosti, a s istim zadovoljstvom pratile i usvojile i Izvješće o pozitivnom financijskom poslovanju u 2019.g.

– Iza nas je realiziran projekt “Promocija zdravlja i kvalitete života u lokalnoj zajednici”, treća godina partnerstva Humanitarnoj organizaciji „Zajednica Susret“ u projektu „Pokreni se-za život bori se“, obilježen Tjedan psihologije u Hrvatskoj, Svjetski dan zdravlja, Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga, Međunarodni dan starijih osoba, Svjetski dan mentalnog zdravlja, Mjesec borbe protiv ovisnosti… S istom pozitivom nastavljamo i u 2020. godinu – dodaje Luakčević.

Podsjetimo, tijekom svih ovih godina postojanja,Udruga Pozitiva,  uspješno je organizirala niz kvalitetnih, edukativnih druženja, detektirala probleme među starijom, srednjom, ali i najmlađom populacijom, upozorila na izazove odrastanja, izazove roditeljstva i suvremenog doba te brojne druge.

Gledajući stvarnost profesionalnim, ali i ljudskim očima, ostvarile su niz projekata, izmamile puno puta ljudima osmijeh na lice, stoga im želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

 

Komentari