Pred nama je bogati sportski vikend na novogradiškom području. Nogomet, mali nogomet, rukomet i odbojka su neki od sportova na izboru gledateljima i ljubiteljima tih sportova.

Novogradiška Sloga u subotu na početku 2. polusezone u 1. županijskoj nogometnoj ligi kod kuće dočekuje Posavinu iz Velike Kopanice.

U sklopu 13. kola 3. hrvatske rukometne lige – istok rukometašice novogradiške Slavonke sutra u dvorani elektrotehničke škole od 17 sati dočekuju ekipu Grafičara iz Osijeka. Susret počinje u 17 sati.

 

I nedjelja će biti bogata sportom. Osim poluzavršnice zimske malonogometne lige veterana i onih najmlađih, u dvorani elektrotehničke škole od 19 sati bit će odigrana utakmica 15. kola 1. B hrvatske odbojkaške lige gdje novogradiške odbojkašice dočekuju ekipu Dubrovnika.

U nedjelju započinje druga polusezona 3. hrvatske nogometne lige istok. Cernička Mladost dočekuje imenjaka iz Antina. Utakmica se igra od 15 sati.

U 16 sati i 45 minuta svoju prvenstvenu utakmicu igraju i rukometaši Nove Gradiške. Riječ je o utakmici 2. hrvatske rukometne lige – sjever gdje će u novogradiškoj športskoj dvorani dočekati prvoplasiranu Slatinu.

Autor: Nikola Knežević

Komentari
Prethodni članakNovogradiška Matica hrvatska održala izbornu i izvještajnu skupštinu
Sljedeći članakNovogradiški gimnazijalci obilježili dan škole