Najluksuznija i najbolje opremljena teretana u gradu ove subote obilježava godinu dana neumornog i kvalitetnog rada.

Poseban rođendan A1 Fitness odlučio je proslaviti upravo sa svojim korisnicima, onim postojećim i onim koji će to tek postati, jer što bi teretana bila bez zadovoljnih klijenata, punih volje i elana za vježbanjem koji iz mjeseca u mjesec pod stručnim vodstvom motiviranih i ljubaznih trenera svoje tijelo tešu do savršenstva. 

Povodom proslave prvog rođendana teretane koja je u kratkom roku postala najpoznatija u gradu, A1 Fitness team ove subote priprema zakusku, ugodno druženje i otvorena vrata teretane od 17-21h za sve svoje postojeće članove, no ni oni oni koji žele postati dio A1 obitelji neće biti izostavljeni. Njih najbolja teretana u gradu na dan proslave rođendana, znači ove subote, časti članarinom od svega 100kn za mjesec dana neograničenog treniranja. 

Ako vam nakon ljetnog odmora i boravka na otvorenome nedostaje motiva za treniranjem ili ste u potrazi za ugodnim mjestom za vježbanje u zatvorenom,  teretana  A1 u Ulici Jerka Ljubibratića 2 zajedno sa svojim profesionalnim osobljem rado će vas ugostiti, motivirati, savjetovati i zajedno s vama brinuti se o vašem tijelu, a dobrom atmosferom i ljubaznošću liječe i dušu. 

Moto kojim se  A1 teretana već godinu dana uspješno  vodi jest kako ona nije samo mjesto samo za bodybuildere, nego za sve one koji vode brigu o svome zdravlju, jer osim dobrog izgleda koji se može postići vježbajući, vježbanje podiže i razinu serotonina u organizmu što je glavni okidač dobrom raspoloženju čovjeka. 

Svaki napredak u A1 može se promatrati u velikim ogledalima, a osvježenje kasnije pronaći u najluksuznijim svlačionicama koje dođu kao odmor malih spa oaza za žene i muškarce. 

U nadolazećim mjesecima A1 Fitness čini se kao pravi mali raj za ljubitelje tjelovježbe, sve one koji drže do svog izgleda, a ponajprije zdravlja, jer ova teretana nudi sve što se može poželjeti, u slučaju da nam ne vjerujete provjerite sami, ako ne prije onda u subotu na proslavi prvog A1 rođendana od 17 do 21 h u Ulici Jerka Ljubibratića 2. Zaljubite li se na prvi pogled, kako su vam i obećali, A1 team časti vas mjesečnom članarinom od 100 kn. 

Vidimo se na prvom rođendanu A1 Fitnessa, u slučaju da baš tada niste u gradu, ili ste već sad zaintrigirani, informacije potražite na A1 Facebook stranici ili nazovite 099 420 8000. No psst, ipak Vam je najbolje da dođete i uvjerite se sami 😉 

no images were found

 

 

Komentari