U Novoj Gradiški, gradiću koji je prema broju stanovnika i veličini mali grad u Hrvatskoj, već četvrtu godinu za redom održava se Sajam vjenčanja Exclusive koji okuplja sve veći broj izlagača iz branše vjenčanja iz cijele kontinentalne Hrvatske, od Zagreba do Vinkovaca i Vukovara. 

Nova Gradiška na jedan dan ponovno je postala centar mode i mjesto gdje su budući mladenci na jednom mjestu mogli pronaći sve ono potrebno za najvažniji dan u životu.

Zahvaljujući iznimnom angažmanu i nastojanjima naše Novogradiščanke, poduzetne Ljiljane Šoch, vlasnice Exclusive events i Salona vjenčanica Exclusive iz Nove Gradiške, svi oni koji namjeravaju „uploviti u bračne vode” na jednom mjestu došli su, vjerujemo, do originalne ideje kako organizirati svoj ljubavni, životni i svaki drugi „dan D”.

Ove godine manifestacija je otvorila svoja vrata po četvrti puta, ali u sasvim novom, modernom i do sad, barem u našem gradu neviđenom prostoru – velikom grijanom, glamuroznom šatoru na središnjem gradskom trgu, na površini od preko 1200 metara kvadratnih.

Više tisuća posjetitelja uživalo je u bogatoj ponudi sajma vjenčane mode i dizajnerskih kuća, cvjećara i slastičara, fotografa, organizatora vjenčanja te ostalih sudionika iz vjenčane industrije.

Veliki je ovo doprinos razvoju domaćeg obrtništva iz svijeta vjenčanja, o čemu svjedoči i nastup preko 70 izlagača iz Slavonije i drugih dijelova Hrvatske, a ujedno, ovogodišnji Sajam pod visokim je pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, koja je organizatorima uputila pismo potpore.

Potporu radu žena- gospodarstvenicama, obrtnicama, poduzetnicima kao i svim ostalim ženama koje se aktivno zalažu za ravnopravnost u društvenom, socijalnom, kulturnom, humanističkom i gospodarstvenom smislu, kao i uvijek dala je i saborska zastupnica  V. Izborne jedinice Ljubica Maksimčuk, u našoj županiji već prepoznata kao političarka koja se bori za ravnopravnost žena.

U prijepodnevnim satima održano je svečano otvorenje Sajma s glazbeno scenskim programom uz nastup Barbare Dautović Španović i Plesnog studia Marine Mihelčić.

Sve okupljene pozdravili su glavni i odgovorni što je sajam postao tradicija u našem gradu:  Župan brodsko posavski Danijel Marušić, zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina, direktorica TZ BPŽ Ružica Vidaković, direktorica TZ Grada Nova Gradiška, Dinka Matijević, predsjednik Udruženja Obrtnika Tomislav Šimić i na kraju, glavna organizatorica, vlasnica  Salona vjenčanica Exclusive Ljiljana Šoch. 

Izlagači su pomno birani prema djelatnosti koju rade i kvaliteti usluge vezano za vjenčanja, a što su sve ponudili pogledajte OVDJE. 

Modna revija Salona vjenčanica Exclusive i predstavljanje nove kolekcije za 2020. godinu, bila je rezervirana za poslijepodne. Organizatori i izlagači na jedinstven način zahvalili su i posjetiteljima. Na samome ulazu svatko je mogao izvući tombolu, a nakon revije koja je bez daha ostavila svaku buduću mladenku, ali i ženu u trendu, dodijeljene su nagrade posjetiteljima. 

Večernji program Sajma je uvijek s profinjenim glazbeno-scenskim programom u sklopu večernje modne revije, koji su ove godine podigli na sasvim novu razinu. 

Svečanu modnu reviju vodila je tradicionalno Mirna Maras. U glazbenom dijelu programa nastupila su poznata imena: Dominik&Company, Beta Sudar i Roko Vušković, Plesni studio Marine Mihelčić.

Glavne zvijezde svečane modne revije bile su pravo iznenađenje, naime, predstavili su se nevjerovatni umjetnici koji su se poigrali s vatrom, a kako je izgledalo, možete pogledati i na našem Facebook live – u. 

Na kraju svečane modne revije proglasili su i pobjednike nagradne igre „Vjenčanje iz snova”, na koju se pijavilo  četrdesetak parova iz cijele Hrvatske, a podjedili su najuporniji. Prvo mjesto pripalo je Rebecci Suk i Marku Matoševiću, drugo Sanji Ruškan i Dejanu Soliću, dok su se na trećem mjestu našli Maja Filipović i Luka Svitlanović.

Osim budućih mladenaca bogate nagrade ponio je i najljepši štandovi, ove godine tu titulu odnijeli su Cvjećarnica Mimoza i 7Stars deserti.

Ljiljana Šoch je i ove godine nadmašila samu sebe, kako sajmom, tako i svim iznenađenjima.
S nestrpljenjem iščekujemo što za naše mladence sprema dogodine, jer najavila je i peto izdanje manifestacije koja oduzima dah.

 

 

Komentari
Prethodni članakSvinjogojci negoduju: Nikad teža sezona svinjokolja
Sljedeći članakKakvi su ti memovi, takav ti je život: Ove kritike će razumjeti samo Novogradiščani; Domčeva, bazeni, kružni tokovi…