Jutros oko 6,15 sati na autocesti A3, kod Starog Petrovog Sela, u prometnoj nezgodi teško je ozlijeđen muškarac star 45 godina.

SLAVONSKI BROD – Jutros oko 6,15 sati na autocesti A3, kod Starog Petrovog Sela, u prometnoj nezgodi teško je ozlijeđen muškarac star 45 godina.

“Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do nesreće došlo jer se 45-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, njemačkih registracijskih oznaka, nije kretao obilježenom prometnom trakom, već je prešao na pretjecajnu prometnu traku, te je kotačima zahvatio travu. Nakon toga je u zanošenju s vozilom sletio s kolnika, probio zaštitnu ogradu, te se nakon višestrukog prevrtanja zaustavio na krovu na poljoprivrednoj površini” stoji u priopćenju Policijske uprave Brodsko-posavske.

Teško ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć je pružena u bolnici u Novoj Gradiški, a protiv njega policijski službenici pokreću  prekršajnu prijavu prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentari
Prethodni članakZbrajaju se štete od jučerašnjeg nevremena, u Općini Staro Petrovo Selo katastrofalno stanje, ništa bolje nisu prošli Cernik i Rešetari!
Sljedeći članakObilježena 25. obljetnica osnutka 1. bojne 121. brigade Nova Gradiška / Foto