U populaciji hrvatskih branitelja i stradalnika naše Županije pokrenuta je inicijativa osnivanja jedinstvenog tijela naziva „Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije“. Osnivačka skupština poredviđenja je za sutra, a poziv inicijatora prenosimo u cijelosti:

Poštovani!
Pozivamo Vas na Osnivačku skupštinu Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije, koja će biti održana u ponedjeljak, 20.06.2016. u prostorijama HVIDRA-e u Slavonskom Brodu s početkom u 19:00 sati.
Nakon svih ovih poslijeratnih godina, gotovo sve Udruge hrvatskih branitelja proistekle iz Domovinskog rata registrirane na području Brodsko-posavske županije, suglasne su kako je krajnje vrijeme da se sve braniteljske Udruge ujedine u jedno tijelo pod nazivom „Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije“, koje bi za primarnu zadaću imalo zajedničko djelovanje prema svim strukturama javnog i političkog života.

S poštovanjem!

Predsjednik Inicijativnog odbora KUPIDR BPŽ
brigadir HV-a, Branko Cindrić, v.r.

Komentari
Prethodni članakU Europskoj uniji u poljoprivredi zaposleno preko 40 milijuna ljudi
Sljedeći članakRoman Roki Raketa , Zorana Malkoča, predstavljen na Ljetnoj pozornici, uz potporu grada i gradonačelnika Vinka Grgića / foto