U novoj pripremnoj utakmici NK Psunj Sokol je bila u gostima kod odlične ekipe N.K.”Maksimir”. Po prohladnom vremenu ali u odličnoj atmosferi prikazan je veoma dobar nogomet gdje je ekipa domaćina pokazala svu lepršavost na terenu i zasluženo pobijedila. Gosti sa brojnim izostancima prikazuju odličnu igru ali u konačnici domaćin je bio bolji.

Nakon što smo zbog zdravstvenih problema, do daljnjeg ostali bez našeg prvog vratara Jugovića, kojem ovim putem zelimo sto brži povratak na teren, mjesto među vratnicama naslijedit ce jos jedan sjajni vratar, Huska.
Preko rodnog “Libertasa” došao je do “Hrvatskog Dragovoljca” u kojem se zadrzao nekoliko sezona, a potom odlazi u Švedski “Dalstorps”. Nakon dijela inozemne karijere vratio se u Hrvatsku, kao čuvar mreže Našičkog “Naška”. Od ovog proljeća odlučio se na naš dres, a ovim putem ovom sjajnom 23-godišnjem vrataru, želimo puno obrana i clean sheetova u istom. S obzirom da poznaje gotovo cijelu seniorsku momčad, a s nekim igračima je bio i suigrač, ne sumnjamo u laku prilagodbu na novu sredinu, što je već i pokazao u pripremnom periodu.
Huskom otvaramo rubriku pojačanja za nastavak sezone, dok su u rubrici odlazaka, našu momcad napustili Divković, odlaskom u Oriolik iz Oriovca, te Mašić, koji karijeru nastavlja u trenerskom poslu, vodeći mlađe kategorije Zagrebačkog prvoligasa “Lokomotive”. Ovim putem im se zahvaljujemo na svakom doprinosu za nas klub, te im zelimo jos vise uspjeha u njihovim novim angazmanima, kažu iz uprave NK “Psunj Sokol”.
Još jedno sjajno pojačanje stiže nam u vidu sjajnog 25-godisnjeg Roberta Matića. Ovaj brzonogi ljevak, po prirodi igraš ofenzivnih karakteristika dodatno će pojačati i zaoštriti konkurenciju u već kvalitetnom napadačkom dijelu. Kroz svoju karijeru nosio je dresove “Tim Kabela” iz Dubrave, Zagrebačkih “Ravnica” te “Zeline”, a od ovog proljeća oblači dres nase momčadi. Tehnički sjajno potkovan igrač, sjajan je i malonogometni hakler, sto govore i plasmani na dobro nam poznatoj “Kutiji Šibica”.
Da će biti veliko pojačanje, već je pokazao u svojoj debitantskoj utakmici, gdje se protiv sjajnog Trećeligaša “Maksimira” upisao i u strijelce, a našim navijačimaće se tek predstaviti u nadolazećim utakmicama, a ovim putem mu zelimo puno golova i sjanih izvedbi pod našim grbom.
Još jedna sjajna vijest po pitanju igrackog kadra, dolazi u obliku 27-godišnjeg Guberovića. Igrač koji nam stiže iz Riječkog “Zameta”, dobro poznat svim ljubiteljima kluba, jer je već nosio naš dres, ali ga je put odveo na Hrvatsku obalu. Za one koji ga ne znaju, riječ je o izuzetno robusnom i fizički jakom igraču, koji najčešće pokriva sredisnji dio terena, no svojom polivalentonšću moze pokriti nekoliko pozicija.
Izvor: FB NK”Psunj Sokol”
Komentari
Prethodni članakDanas u kinu romantična drama – Nemir
Sljedeći članakVježbanje na trampolinu u Rekreacijskom centru Iv: Trošenje kalorija uz dobru zabavu