Sajam vjenčanja Exclusive Nova Gradiška, održat će se 19. i 20. studenoga 2022. godine u velikom šatoru na trgu Nova Gradiška.

Kao i proteklih godina očekuje vas preko 50 izlagača iz Brodsko posavske županije, ali i okolnih županija i grada Zagreba, koji su pripremili razne pouste za mladence. Vjenčanice za mladenke, odijela za mladoženje, kitice, reveri, nakit, haljine, dekorateri,organizatori vjenčanja, fotografi, svjetlosni efekti ,svečane dvorane, torte, kolači i puno drugih stvari, kako bi savršeni dan savršeno prošao.

U 20h je velika svečana gala modna revija sa glazbeno scenskim nastupima. Ulaz za sve posjetitelje je slobodan!

-” Ovaj sajam nije trebao dobiti nastavke, ali eto velikom voljom stigli smo do šestog izdanja. Ove godine želimo predstaviti svim posjetitelja novine iz svih segmenata industrije vjenčanja. Nagradna igra vjenčanje iz snova ide i ove godine, a tu su i tri bogate nagrade koje mogu igrati budući mladenci. Najveći ponos mi je što se izlagači vraćaju iz godine u godinu, to nam samo daje vjetar u leđa jer se vidi napredak ovoga projekta,” – rekla je organizatorica Ljiljana Šoch.

PRIJAVE ĆE BITI MOGUĆE NA ULAZU // INFO PULTU SAJMA
19. Studenog od 10:00h-12:30h!PRAVO SUDJELOVANJA IMAJU SVI MLADENCI, BEZ OBZIRA IGRAJU LI VEĆ ONLINE NAGRADNU IGRU NA STRANICI SAJMA VJENČANJA!

 

-” Mi kao Udruženje podržavamo ovakve manifestacije, već duži niz godina imamo uspješnu suradnju. To je manifestacija na kojoj sudjeluje najviše naših obrtnika, interes je velik jer su prepoznali da je izlaganje na ovakvom sajmu od velike koristi, što zbog promocije ali i umrežavanja,” – rekla je Tamara Kovačić u ime Udruženja obrtnika Nova Gradiška.

Dinka Matijević direktorica Turističke zajednice također je podržala manifestaciju Sajam vjenčanja te poručila; -” Ovo je posebno događanje, sinergija obrtnika, izlagača, prilike da se pokaže potencijal Grada, volimo istaknuti da je Nova Gradiška posebna. Drago mi je zbog žena poduzetnica kojih svakoga dana ima sve više u našemu gradu, drago mi je što su toliko hrabre, što napreduju i dokazuju svoj značaj. Ovo je prilika u kojoj sve naše poduzetnice mogu pokazati i dokazati koliko vrijede. Možemo biti ponosni na naše žene i podržati ih svojim dolaskom, posebice na ovakvim manifestacijama.”

 

Komentari
Prethodni članakU Gradskoj knjižnici besplatne radionice pletenja prstima
Sljedeći članakPosjeti Trail ligu, trči ili prošetaj prekrasnim stazama Strmca ove subote