NA AUTOCESTI A3 kod Kutine došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri automobila, pri čemu je poginulo troje ljudi.

Dionica autoceste A3 Bregana-Lipovac između čvorova Kutina i Novska u smjeru Lipovca, zbog prometne nesreće zatvorena je za promet, a obilazak je čvor Kutina-Ilova-Lipovljani-čvor Novska, dok se u smjeru Zagreba prometuje nesmetano, izvijestio je u nedjelju ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

 

c0fa83f4173ee811ba3f

– U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u 5.50h na autocesti Zagreb – Slavonski Brod, tri su osobe poginule, rekla je Mirjana Matijević Pišonić, zamjenica Županijske državne odvjetnice iz Siska koja je rukovodila očevidom.

– U sudaru dva automobila stradala su tri državljana Hrvatske, rekla je Matijević Pišonić, a o identitetu žrtava, kao i uzrocima nesreće nije mogla govoriti.

Neslužbeno se doznaje da su poginule dvije mlađe i jedna osoba srednjih godina. U očevidu su sudjelovali i vještaci iz Centra za vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba te policijski službenici PU sisačko moslavačke.

 

cd340f5e977ed3a02057

Kako je priopćeno iz kutinske Postaje prometne policije, nesreću je prouzročio 44-godinji vozač osobnog automobila njemačke registracije, koji je autocestom vozio u suprotnom smjeru, odnosno prema Zagrebu. Njegovo je vozilo frontalno udarilo u osobni automobil zagrebačke registracije u kojem su se nalazili muškarci u dobi od 35 i 31 godine. Od siline udarca svi su poginuli na mjestu nesreće. U vrijeme očevida, od 7,19 sati južni trak autoceste bio je zatvoren za sav promet od čvora Kutina do čvora Novska.

 

Komentari
Prethodni članakPREPOZNAVANJE PRONAĐENIH I NAPUŠTENIH STVARI U POLICIJSKIM POSTAJAMA
Sljedeći članakOdržan Humanitarni turnir “Život za Roberta”