SLAVONSKI BROD- Jučer je u Slavonskom Bordu na gradskom Korzu, održana biciklijada u organizaciji Narodne koalicije.

Okupljeni članovi  Narodne koalicije, SDP-a, HNS- a i Stranke umirovljenika i simpatizeri obišli su Vukovarsku, Svačićevu do rotora kod Halajka, pa ponovno Svačićevom i Zrinskom ulicom ka kružnom toku na Glogovici, potom podvožnjakom i  Osječkom koji je kako su i naglasili napravljen u vrijeme mandata Zorana Milanovića.

Bicikliranje se nastavilo do kružnog toka na Sjevernoj veznoj cesti nakon čega je uslijedio povratak Osječkom do rotora na Glogovici, Ulicom Ksavera Šandora Đalskog i Bože Milanovića, Vrazovom, Šetalištem braće Radić i put cilja na Korzo.

– Mi smo na startu da bismo desegnuli cilj, da bi cilj dosegli potrebno prijeći određeni put, a na tom putu možemo doživjeti razne stramputice i havarije. Zato ćemo odabrati siguran put. Siguran put za Hrvatsku,  znači i siguran put za Slavoniju. Siguran put za Slavonski Brod je Narodna koalicija. I zato evo krenimo ovim sigurnim putem, rekao je prije starta biciklijade Zdravko Ronko, nositelj liste Narodne koalicije za V. izbornu jedinicu.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakZnate li koji je grad na svijetu najugodniji za život? Ovo bi vas moglo iznenaditi…
Sljedeći članakSmotra folklora “Kolo na dva štuka” i gastro večeri u Orubici / photo