Projektom je predviđena izgradnja višenamjenske zgrade mjesnog doma, površine oko 680 m2, a vrijednost radova je 5,6 milijuna kuna. Kako će Dom izgledati kada bude izgrađen donosimo u tekstu.

SLAVONSKI BROD – Gradonačelnik Mirko Duspara i Milan Šutalo direktor tvrtke Promet građenje d.o.o Požega, kao predstavnik izvođača radova, danas su u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda potpisali ugovor o izgradnji nove zgrade mjesnog doma u MO „Dr.Ante Starčević”.

Projektom je predviđena izgradnja višenamjenske zgrade mjesnog doma, površine oko 680 m2, koja će se sastojati od prostora za udruge, male višenamjenske dvorane, sanitarnih čvorova, pomoćnog prostora te caffe bara. Nova zgrada mjesnog doma će se nalaziti u prostoru stadiona “Stanko Vlajnić-Dida”, a vrijednost projekta je 5.583.740,84 milijuna kuna.

Uskoro se očekuje početak radova na projektu, a predviđeni rok za izgradnju nove zgrade mjesnog doma MO „Dr Ante Starčević” je sedam mjeseci. Kako će Dom izgledati kada bude izgrađen možete pogledati OVDJE.

Komentari
Prethodni članakJasminka Klikić i Branko Kolić održali radionicu “Svako slovo nešto novo” / Foto
Sljedeći članakŽupan Danijel Marušić na summitu u Bratislavi / Foto