U subotu (10. prosinac 2011. godine) je u hotelu Kralj Tomislav održan izbor Miss Slavonije i Baranje za 2012. godinu.

Prema struci Miss Slavonije i Baranje je Petra Tivanovac iz Valpova, prva pratilja Elizabeta Burg iz Vrbanje, a druga Valentina Belančić iz Nove Gradiške. Miss fotogeničnosti je Anita Modrić iz Velike, a Miss simpatičnosti po izboru sudionica ove manifestacije ljepote i mladosti je Matea Šebalj iz Vinkovaca. Ove godine je u prosudbenom povjerenstvu bila i aktualna Miss universe Hrvatske Natalija Prica. U natjecanju je ukupno sudjelovalo 14 djevojaka koje su  nosile casual odjeću i kupaće kostime francuske kataloške kuće „La Redoute“ i vjenčanice novogradiškog salona „Exclusive“. Na uljepšavanju mladih djevojaka radili su u frizerski salon „Capell“ i make up „Top line“ iz Slavonskog Broda.

Na ovogodišnjem izboru predstavile su se Novogradiščanke Mateja Vlainić, Ines Matijašević, Valentina Belančić i Nikolina Milinović, Ana Horvat iz Vinkovaca, Anita Modrić iz Velike, Magdalena Dubravac iz Blažević Dola, Nina Jandrić iz Osijeka, Matea Šebalj iz Rokovaca (Vinkovci), Albina Perić iz Osijeka, Petra Tivanovac iz Valpova, Elizabeta Burg iz Vrbanje, Iva Đelagić iz Osijeka i Dolores Đurašević iz Vinkovaca.

Sljedeći izbor će biti održan, prema najavama, u Gradskoj športskoj dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška.

Autor: Nikola Knežević/photo: novagra.hr

 

Komentari
Prethodni članakRezultati 2. i 3. kola novogradiške zimske malonogometne lige
Sljedeći članak“Mjesec borbe protiv ovisnosti” prilazi kraju