Poštovane sugrađanke i sugrađani!

U prvom krugu izbora za Gradonačelnika osvojio sam Vaše povjerenje najvećim brojem Vaših glasova i time ušao u drugi izborni krug, u kojem pred birače izlaze samo dva kandidata.

Siguran sam da Vam je, kao i meni, stalo do Nove Gradiške i njezine budućnosti. Vjerujem da u narednom periodu zajedno možemo potaknuti pozitivne promjene u našem gradu, koje su  nužno potrebne.
Svjestan sam da u slučaju pobjede preuzimam Grad s mnogo neriješenih pitanja, ali siguran sam da raspolažemo potrebnim potencijalom za vrlo uspješno rješavanje svih nagomilanih problema i zadataka.

Nova Gradiška može opstati i napredovati samo ako mlade ljude zapošljavamo u gospodarstvu, odnosno u “realnom sektoru”. Dvadeset godina borim se na zahtjevnom domaćem i međunarodnom tržištu i dobro znam što znači nositi se s konkurencijom. Uspjeh moje tvrtke zasnovan je na znanju i pregalaštvu upravo mladih Novogradiščana, koji su odlučili živjeti u ovom gradu.
Želja mi je da i Nova Gradiška postane uspješan grad, kao i moja tvrtka, ali i  mjesto sigurnog i ugodnog života, s dobrom perspektivom za našu djecu!

U izborima za Gradsko vijeće, najviše vijećnika dolazi iz SDP-a, pa je logično da će imati najodgovorniju ulogu.  No, donošenje ključnih odluka za boljitak grada, nastojat ćemo ostvariti dogovorom svih stranaka, a ne preglasavanjem. Uvjeren sam da to možemo!


Pozivam Vas da izađete na izbore i tako doprinesete rješavanju nastale situacije, koja našem gradu ne ide u prilog. Omogućimo jednostavno konstituiranje Gradskog vijeća i normalno funkcioniranje grada.
Kao kandidat kojem ste svojim glasovima dali najviše povjerenja, vjerujem da ću uz pomoć Vas u drugom krugu izbora pobijediti i krenuti voditi Novu Gradišku u pravom smjeru, zajedno, jer sam čovjek ne može ništa, svi zajedno možemo puno.  Naš grad mora postati grad kakvog svi želimo, grad u kojem naša djeca, a i mi možemo imati bolju budućnost.
Tu odluku možete donijeti samo Vi, hrabri građani  našeg Grada i zato izađite na izbore 3. travnja, zaokružite broj 1 za Novu Gradišku kakvu želimo.Srdačno,

Vinko Grgić

Komentari
Prethodni članakObitelj Križanić sutra daruje potrebite
Sljedeći članakVinko Grgić, Vesna Đapić i Mirela Glavaš novcem od kampanje pomogli socijalno ugrožene građane