Zahvaljujemo se na naručenom i plaćenom tekstu jednog novogradiškog dezertera, na jednom poznatom nacionalnom portalu Index.hr

Inače, volimo kad Index.hr piše o utaji poreza s obzirom da je vlasnik portala sa suradnicim osuđen zbog utaje kako bi isplatio radnicima plaću i javno poziva sve nas privatnike da ne plaćamo PDV i  poreze i doprinose “banana državi u kojoj se sudi sirotinji, a ne milijunskim kriminalcima”!

Naime iz povjerljivih izvora, ( novinarskih ), saznali smo kako je taj najpoznatiji novogradiški dezerter uplatio, niti manje, a niti više ( na crno naravno, nego kako) 12.500,00 kn  za objavu članka koji ima samo za svrhu pojačati i reklamirati direktora RNG Željka Siladi i njegovu suprugu.

Iako je tekst polovično točan, a ratni dezerter s time misli da će malo više narasti, iako je nedorašče, mi mu želimo zahvaliti na tom marketingu, jer  smatramo da je i loš marketing dobar glas za promoviranje nekoga ili nečega.

Znate onu poznatu, što je više kleveta i laži to su nam miliji i draži!

Županijsko državno odvjetništvo požuruje nekoga, u ovom slučaju sud! Pa da je Državno odvjetništvo pošteno i transparentno ne bi držali u ladici predmete koje ne smiju procesuirati jer im nalaže Jovin moral! A ovako su samo smiješni. Pogledaj transparentnost i brzinu državnog odvjetništva ovdje.

Apeliramo i mi osobno, Željko i Đurđa Siladi na Županijski sud, da što prije bude ročište, i bili krivi ili ne, neka se završi ta trakavica!

Ali kako god bar nismo dezerteri!

Nismo napustili svoju domovinu, u vihoru ratnih zbivanja, nismo pobjegli nego smo bili tu u svojoj državi.

A dezerterima poručujemo!

Dezerteri zbor!

Naziv vojni bjegunac ili dezerter označava vojnika odsutnog bez odobrenja nadređenih za napuštanje svoje jedinice i izbjegavanje vojnih obveza u ratu ili miru. Riječ dezerter je posuđenica iz francuskog déserteur, a koje je izvedeno iz latinskog deserere, što znači “napustiti”.[1]
Kazna za dezerterstvo u ratu je smaknuće.

 

Autor: Željko Siladi

Komentari
Prethodni članak“Kosa ljubavi”, humanitarna akcija novogradiškog Udruženja obrtnika
Sljedeći članakINDEX DONOSI PRESUDU: Pero Ćorić osuđen je 2010. u Požegi zbog krivotvorenja