Četvero-osovinski vagoni tipa Uacns su plod vlastitog razvoja tvrtke ĐĐ Specijalna vozila d.d., a prema rezultatima operativnih ispitivanja u realnim uvjetima to su najbolji vagoni za prijevoz cementa u svojoj klasi na europskom tržištu.

SLAVONSKI BROD – Đuro Đaković Specijalna vozila d.d., tvrtka u sastavu Grupe Đuro Đaković, je s francuskim naručiteljem potpisala ugovor o proizvodnji i isporuci specijalnih vagona serije Uacns u vrijednosti od 81 milijuna kuna. Vagone, prema ugovoru, trebaju isporučiti tijekom četvrtog kvartala 2016. i prvog kvartala 2017. godine.

Četvero-osovinski vagoni tipa Uacns su plod vlastitog razvoja tvrtke ĐĐ Specijalna vozila d.d., a prema rezultatima operativnih ispitivanja u realnim uvjetima to su najbolji vagoni za prijevoz cementa u svojoj klasi na europskom tržištu. Svojim značajkama ovi vagoni omogućuju transport na svim europskim željeznicama normalnog kolosijeka.

‘Ovim projektom tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila d.d. potvrđuje opredjeljenje i stratešku orijentaciju prema razvoju i proizvodnji vagona specijalne namjene i izvedbe, uz primjenu proizvodne opreme nove generacije kojom tvrtka u međuvremenu zaokružuje svoje razvojne i proizvodne procese.

Prolazeći kroz proces restrukturiranja u zadnje dvije godine Grupa Đuro Đaković u potpunosti je promijenila svoj pristup u svim segmentima poslovanja, te je fokusirajući se na poslovna područja Obrana, Transport i Industrija i energetika pripremljena za tržišni nastup koji će joj donijeti dugoročno održivi rast uz razvoj mreže ključnih kupaca.’, stoji u priopćenju za javnost pristiglom iz Đure Đakovića.

Komentari
Prethodni članakProdajem trimer, kosilicu, gume za traktor, trofaznu pumpu i kuću u Sičama. 035/383-217
Sljedeći članakPoraz košarkaša u produžetku