Godinu dana nakon početka radova, mještani najmanjeg mjesnog odbora Općine Rešetari, danas su,( subota, 27.listopada), praćeni tamburašima i članovima KUD-a Rešetari, bez obzira na kišu, “uselili” u novi Društeni dom, investiciju vrijednu 300-njak tisuća kuna.

Dom su mještanima na uporabu predali predsjednik Mjesnog odbora, Valentin Dehiacinto, predsjednica Općinskog vijeća, Milka Perković i čelni čovjek općne Rešetari, Zlatko Aga, koji je i ovom investicijom pokazao kako se i u vremenima recesije i značajno smanjenih sredstava kojima raspolaže općina, uz pametno raspolaganje, planiranje, ali i praćenje natječaja, može uspješno poslovati i raditi na poboljšanju infrastrukturnih standarda mještana.

Društveni dom veličinom će, ali i opremljenosti, itekako zadovoljiti mjesto s 50-ak domaćinstava, najmanje na području Općine Rešetari, a u planu je da u Bukovicu do kraja ove godine stignu i vodovodni priključci, čime bi općina Rešetari, kao jedna od rijetkih ne samo u našoj županiji, nego i na području regije, bila prva koja je u potpunosti vodovodno “pokrivena”.

 

Bila je ovo i prilika da se čelni čovjek općine, Zlatko Aga pred mještanima pohvali i drugim uspjesima i projektima na području općine, od kojih, svakako, valja istaknuti aktualni projekt izgradnje sportske dvorane uz Osnovnu školu u Adažmovcima. Današnji dan bio je, uz otvorenje društvenog doma u Bukovici,   uspješan za predstavnike općine  i u smislu stvaranja neophodnih kontakata na najvišim razinama. Naime, predstavnici općine Rešetari, u pratnji predstavnika gospodarskih subjekata, te članova Književno-likovnog društva Rešetari danas su bili u posjetu predsjedniku dr.Ivi Josipoviću, koji bi, uskoro, ako sve bude išlo po planu, nekim drugim razlozima mogao posjetiti općinu Rešetari.+

Autor: Simonida Tarbuk

 

Komentari
Prethodni članakNovogradiške Mažoretkinje na prijemu kod Župana
Sljedeći članakSamo zemlja i mati rađaju, po uzoru na Stjepana Radića, potvrdili i HSS-ovci